Maispannekaker er veldig gode til middag sammen med feks. salsa, guacamole, salat og bønner, eller med en kikertrett.
Ca. pris for ingrediensene står i klammer.
2 økologiske egg [7 kr]
ca. 1,5 dl økologisk maismel (fås kjøpt på Meny og i helsekostforretninger) [12 kr for 500 gram]
ca. 1 dl dl økologisk hvetemel [Helios er klart dyrest, Møllerens billigst, ca 10-12 kr for 1 kg]
6-8 dl væske, velg mellom melk, havremelk, usøtet soyamelk eller vann
Bland det tørre, rør inn ett og ett egg og spe med væsken litt og litt sånn at du unngår klumper.
Stek tynne pannekaker.
Pannekakene bør serveres med det samme.
Brød
søndag 31. desember 2006
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
2 kommentarer:
Disse er fantastiske og passer til alt.
Hilsen Sirkus, altså.
Legg inn en kommentar